Tocană de legume delicioasă de pui

Tocană de legume delicioasă de pui
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă o tocană delicioasă de pui cu legume. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 228 de calorii. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită spanac, sare și piper, căței de usturoi și crenguțe de pătrunjel. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Cu un scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Tocanita de pui si legume, tocanita de pui si legume si tocanita de legume si pui sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Se amestecă pentru a combina. Acoperi; cuptorul cu microunde la putere mare aproximativ 25 de minute, sau până când puiul și legumele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați mai mult bulion dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Se orneaza cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de legume. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista