Tocană de hamburger
Tocanita de hamburger este o reteta fara lactate cu 8 portii. Acest fel principal are 378 de calorii , 18 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Pentru 1,3 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați varză, cartofi, carne de vită tocată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 57% , acest fel de mâncare este solid. Încercați tocană cu hamburger , tocană cu hamburger și tocană cu hamburger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă amestecul de supă și roșiile; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Adăugați morcovul, cartoful, varza, porumbul și fasolea. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Adăugați orez și apă sau suc; aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 20 de minute sau până când orezul este fiert și legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Casa Producătorilor Independenți HIP Cabernet Sauvignon cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Casa Producătorilor Independenți HIP Cabernet Sauvignon
Întuneric, culoare granat. Arome de pâine prăjită închisă, fum, cuișoare, mentă, mure sălbatice și prune, cu doar o notă de pudră de cacao închisă la culoare. Gustul este plăcut rustic, dar cu un mijloc plin și un final persistent de vișine închis, cu doar o notă de mineralitate. Fructele au fost obținute în principal din Viile Sagemoor Farms din Columbia Valley AVA. Mustul a fost pompat timp de 8 zile și presat în rezervor, unde a fost supus fermentației malolactice. Vinul a fost fermentat până la uscare pe stejar american 100% și învechit pe stejar francez 100%. A fost învechit 100% în butoi timp de 8 luni. Gata de băut acum, acest vin are structura de a îmbătrâni încă 5 până la 10 ani.