Tocană de hamburger

Tocană de hamburger
Tocanita de hamburger este o reteta fara lactate cu 8 portii. Acest fel principal are 378 de calorii , 18 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Pentru 1,3 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați varză, cartofi, carne de vită tocată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 57% , acest fel de mâncare este solid. Încercați tocană cu hamburger , tocană cu hamburger și tocană cu hamburger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă amestecul de supă și roșiile; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați morcovul, cartoful, varza, porumbul și fasolea. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
3
Adăugați orez și apă sau suc; aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 20 de minute sau până când orezul este fiert și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Casa Producătorilor Independenți HIP Cabernet Sauvignon cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Casa Producătorilor Independenți HIP Cabernet Sauvignon
Casa Producătorilor Independenți HIP Cabernet Sauvignon
Întuneric, culoare granat. Arome de pâine prăjită închisă, fum, cuișoare, mentă, mure sălbatice și prune, cu doar o notă de pudră de cacao închisă la culoare. Gustul este plăcut rustic, dar cu un mijloc plin și un final persistent de vișine închis, cu doar o notă de mineralitate. Fructele au fost obținute în principal din Viile Sagemoor Farms din Columbia Valley AVA. Mustul a fost pompat timp de 8 zile și presat în rezervor, unde a fost supus fermentației malolactice. Vinul a fost fermentat până la uscare pe stejar american 100% și învechit pe stejar francez 100%. A fost învechit 100% în butoi timp de 8 luni. Gata de băut acum, acest vin are structura de a îmbătrâni încă 5 până la 10 ani.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Revista