Toate Taco American De Vită

Toate Taco American De Vită
Toate American de carne de vită Taco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 599 calorii, 20g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de usturoi, praf de chili, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Un Burger American De Vită, Chili De Vită All-American, și Gulaș American De Bază Din Carne De Vită Măcinată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipamente speciale: folie de aluminiu grele
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Faceți o matriță taco rulând folie de aluminiu și plind-o în trepte de 10 inci până când aveți o bucată de folie groasă de 4 foi. Îndoiți pătratul mare al foliei în jumătate orizontal, aducând partea de jos în partea de sus, apoi rotiți 90 de grade. Sertizați peste marginile superioare și inferioare cu 1 inch, apoi pliați peste laturi cu 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați rola de folie de aluminiu sau un sucitor îngust în centrul pătratului foliei și aduceți părțile laterale împreună pentru a crea un tub gol și îngust pentru a modela taco-ul, asigurându-vă că se poate ridica pe partea lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
știft De Rulareștift De Rulare
5
Încălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu până când ajunge la 350 de grade F pe un termometru prăjit, aproximativ 5 minute. Reglați căldura pentru a menține temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Formați 1 tortilla în jurul matriței din folie de aluminiu, formând o formă de taco. Folosiți clești pentru a ține părțile laterale de matriță și puneți fundul tortilei în uleiul încins și prăjiți timp de 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CleșteClește
8
Așezați 1 parte a tortilla în jos în uleiul fierbinte și prăjiți timp de 30 de secunde. Întoarceți tortilla și prăjiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Scoateți carcasa taco într-un suport de răcire așezat peste o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu ziar și răciți timp de 30 de secunde înainte de a îndepărta matrița.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Presărați tortilele fierbinți cu sare kosher, după gust. Repetați procedura de prăjire cu tortilele rămase. Păstrați cojile de taco calde în cuptorul încălzit în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Taco ShellsTaco Shells
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de ulei de arahide din tigaie și reveniți la foc mediu. Odată ce uleiul strălucește, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor în jurul marginilor, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați carnea măcinată, 1 linguriță de sare și usturoiul. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pentru a sparge carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
UsturoiUsturoi
CarneCarne
SareSare
13
Adăugați poțiunea Taco și bulionul de vită. Aduceți la foc mic și gătiți, neacoperit, până când sosul este ușor îngroșat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
SosSos
14
Asamblați fiecare taco cu amestec de carne, panela, felii de jalapeno, salată, roșii și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
PanelaPanela
CarneCarne
15
Serviți imediat.
16
Puneți toate ingredientele într-un borcan mic și agitați pentru a combina. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista