Tiramisu Simplu

Tiramisu Simplu
Tiramisu simplu necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 276 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. 60 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cafea tare, topping bătut, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tiramis Cu Dovleac Super-Simplu 4, Tiramisu de dovleac Super-simplu, și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista