Tilapia prăjită cu sparanghel și gremolată de mentă picant
Tilapia prăjită cu sparanghel și gremolata de mentă picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 162 de calorii, 22 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 3,69 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați fulgi de piper, ulei de măsline extravirgin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Tocană de miel picant cu curmale, gremolata de mentă și pătrunjel, tilapian și sparanghel cu maioneză japoneză picant și gremolata de tilapia cu panglici de legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune un coș de aburi într-o oală mare peste 1 inch de apă clocotită cu sare.
Adăugați sparanghelul; se acoperă și se fierbe la abur până devine crocant și fraged, 6 până la 8 minute.
Într-un vas mic, amestecați împreună menta, usturoiul, coaja de lămâie și fulgii de piper.
Ungeți tilapia cu 1 lingură de ulei; se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Adăugați 2 fileuri de tilapia în tigaia fierbinte; gătiți, întorcând o dată, până când devine opac, 5 până la 7 minute în total.
Transferați pe farfurii. Repetați cu tilapia rămasă.
Serviți tilapia cu sparanghelul; se orneaza cu amestec de gremolata.
Stropiți sparanghelul și peștele cu ulei de măsline, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Vinul spumant și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Cupcake Vineyards Pinot Noir cu o evaluare de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.