Teriyaki Tofu cu ananas

Teriyaki Tofu cu ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați Tofu Teriyaki cu ananas. Pentru $1.79 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 202 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 26 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ananas, sos teriyaki, tofu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Teriyaki Tofu, Tofu și ciuperci teriyaki, și Teriyaki Tofu Triunghiuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii și așezați-l într-un vas de copt adânc; adăugați ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se toarnă sosul teriyaki. La frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când este fierbinte și bubuit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista