Tartinată fierbinte de crab cu conopidă

Tartinată fierbinte de crab cu conopidă
Rețeta Tartinată fierbinte de crab cu conopidă se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru 41 de cenți per porție, obțineți un condiment care servește 32. O porție conține 148 de calorii, 3 g de proteine și 10 g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați parmezan, pimientos, biscuiți și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Tartina de crab fierbinte, tartina de crab iute cu anghinare și tartina de crab iute cu brânză și ardei roșu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați conopida, crabul, maioneza, parmezanul, usturoiul sare și lămâie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați pe un neunsat de 9 inchi. farfurie de plăcintă.
3
Se presară cu pimiento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
4
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când bubuiesc și marginile sunt aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind doar cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este un galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o spumă frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista