Pudră Clasică De Porumb

Pudră Clasică De Porumb
Chowder de porumb clasic ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Rețete similare includ Supă Clasică De Pește, Supă Clasică De Scoici Din Manhattan, și Șuncă și pudră de porumb.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați apa, porumbul și cartofii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 16-20 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Reduceți căldura la minim. Se amestecă laptele, sarea și piperul. Gatiti 5-10 minute sau pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista