Tarta De Afine-Lămâie Sănătoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta sănătoasă cu afine-lămâie. Această rețetă servește 10. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, zahăr brun, caș de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu lămâie-afine, Tarta Cu Afine-Lamaie, și Tartă Cu Afine Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. În castron mediu, bateți untul și zahărul brun cu mixerul electric la viteză mică până când este pufos. Bateți produsul din ou până se omogenizează. Bateți în făină până se formează aluatul. Apăsați ferm aluatul în partea de jos și în sus a tăvii de tartă de 9 inci fără grăsime, cu fundul detașabil. Înțepați bine fundul cu furculița.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Dacă crusta pufăie în centru, înțepați cu furculița. Se răcește 30 de minute sau până se răcește complet.
Într-un castron mic, bateți cașul de lămâie și smântâna cu sârmă până se omogenizează.
Răspândiți uniform peste crustă. Se da la frigider cel putin 1 ora. Chiar înainte de servire, acoperiți cu afine.