Quesadillas De Porc La Grătar

Quesadillas De Porc La Grătar
Quesadillas de porc la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți tortilla de făină, cilantro, garnitură: crenguță de cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quesadillas De Porc La Grătar, Quesadillas De Porc La Grătar, și Quesadillas De Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente.
2
Se amestecă uniform amestecul de porc pe 1 parte a fiecărei tortilla; se presară cu brânză. Îndoiți tortilele în jumătate, apăsând ușor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Întindeți untul pe ambele părți ale quesadillas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu și gătiți quesadillas 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Tăiați fiecare quesadilla în jumătate pentru porții principale sau în sferturi pentru porții de aperitiv.
6
Se serveste cu topping-uri dorite.
7
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe brambly, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate prietenoasă cu alimentele. Zilele calde, însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate ale râului rus sunt cunoscute pentru strălucirea acestui vin.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista