Salată de ton și mandarină

Salată de ton și mandarină
Salata Tunan și mandarină este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 191 calorii. Mergeți la magazin și ridicați tonul, mărul Granny smith, segmentele mandarin orange și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până segmentele mandarin orange ai putea urma acest curs principal cu Tort De Ciocolată-Portocaliu ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Ton Mandarin, Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, și Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu și sotati tonul până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mediu, aruncați împreună ton, salată verde, măr și portocale mandarine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
VerziiVerzii
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare purpurie medie. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. Pe palat, acesta este un Merlot clasic cu o bună concentrare. Este savuros și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de tartă de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista