Talpă cu sos de migdale și vin

Talpă cu sos de migdale și vin
Talpa cu sos de migdale și vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, cartofi noi prăjiți în tigaie, fileuri de cambulă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Talpă cu sos de usturoi-migdale-Caper, Talpă Menemsha cu crustă de alune cu sos de vin Marsala, piure de șalotă și legume pentru Bebeluși, și Fileuri de limbă-de-mare în vin alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați migdalele feliate pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 6 până la 7 minute, sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-o tigaie superficială, combinați făina, sarea și piperul. Dragați ușor fileurile de pește în amestecul de făină și lăsați-le deoparte. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare. Lăsând suficient spațiu pentru a întoarce fileurile, rumeniți-le până devin aurii, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Transferați peștele pe o farfurie și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi. Repetați până când tot peștele este gătit, folosind uleiul rămas, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Creșteți căldura la mare și adăugați vinul, pătrunjelul și migdalele. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut. Opriți focul și adăugați untul. Se amestecă cu o lingură de lemn până se topește tot untul și sosul se îngroașă ușor. Reglați condimentul, dacă este necesar, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
(23)(23)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Serviți sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista