Supă thailandeză picantă PHILLY

Supă thailandeză picantă PHILLY
Reteta PHILLY supa Thai picant este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 192 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pansament de susan asiatic, pastă de curry, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Curry Thailandeză Picantă, Supă Picantă De Tăiței De Pui Thailandez, și Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi).

Instrucțiuni

1
Se încălzește pansamentul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 5 minute sau pana cand sunt crocante. Se amestecă pasta de curry. Adăugați treptat bulion, amestecând până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Adăugați squash. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; capac. Se fierbe 15 minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Se toarnă, în loturi, în blender; capac. Se amestecă până se curăță. Reveniți la cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați cremă de brânză și cilantro; gătiți până când crema de brânză este topită și amestecul este bine amestecat, amestecând frecvent cu biciul de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista