Supă thailandeză picantă PHILLY
Reteta PHILLY supa Thai picant este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 192 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pansament de susan asiatic, pastă de curry, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Curry Thailandeză Picantă, Supă Picantă De Tăiței De Pui Thailandez, și Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi).
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 5 minute sau pana cand sunt crocante. Se amestecă pasta de curry. Adăugați treptat bulion, amestecând până se amestecă bine.
Adăugați squash. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; capac. Se fierbe 15 minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând ocazional.
Se toarnă, în loturi, în blender; capac. Se amestecă până se curăță. Reveniți la cratiță.
Adăugați cremă de brânză și cilantro; gătiți până când crema de brânză este topită și amestecul este bine amestecat, amestecând frecvent cu biciul de sârmă.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.