Supă rapidă de legume italiană

Supă rapidă de legume italiană
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate și 30 de aperitive? Supa rapidă de legume italiană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 81 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Pentru 61 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, apă, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 41 de bucătari și bucătari. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 93%. Supa rapidă italiană, supa rapidă de legume și supa rapidă italiană cu spanac și paste sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o oală mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Căleți ceapa, morcovul și țelina până când ceapa devine translucidă și legumele sunt fragede, 5 până la 7 minute. Adăugați roșiile și condimentele italiene și gătiți încă 5 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)
Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe AmbalajLinguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
MorcovMorcov
Ceai Verde FeliatCeai Verde Feliat
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
3
Se dizolvă cuburile de bulion în apă și se amestecă în legume. Ajustați căldura la foc mediu și gătiți aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
4
Adăugați dovlecelul și varza, stropiți cu sare de usturoi și gătiți până se înmoaie, încă 5 minute. Ajustați condimentul cu sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți26 De Biscuiți Sărați, Zdrobiți, împărțiți
Sare De UsturoiSare De Usturoi
CondimenteCondimente
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota BucătaruluiMigdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana poate fi combinată cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Buchet foarte complex și picant care amintește de fructe roșii, dulceață de cireșe, piper alb; pamantul abundent confirmat pe palatul plin, bogat, matasos si persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista