Supă rapidă cu pizza

Supă rapidă cu pizza
Quick Pizza Supp durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 100 de cenți per porție. O porție conține 255 de calorii, 12 g de proteine și 16 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar suplimentară, supă de roșii condensată, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal ieftin. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza rapidă cu antipasto, pizza rapidă cu brunch și rulouri cu pizza rapidă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați supa, apa, sosul de spaghete și condimentele italiene; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Sos De PasteSos De Paste
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
3
Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
4
Adăugați brânză; gatiti si amestecati pana se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
5
Ornați cu brânză suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Cecchi Chianti Classico cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cecchi Chianti Classico
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Revista