Supă rapidă cu pizza
Quick Pizza Supp durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 100 de cenți per porție. O porție conține 255 de calorii, 12 g de proteine și 16 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar suplimentară, supă de roșii condensată, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal ieftin. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza rapidă cu antipasto, pizza rapidă cu brunch și rulouri cu pizza rapidă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați supa, apa, sosul de spaghete și condimentele italiene; aduce la fierbere.
Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Adăugați brânză; gatiti si amestecati pana se topesc.
Ornați cu brânză suplimentară, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Cecchi Chianti Classico cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.