Supă Miso cu ciuperci Shiitake

Supă Miso cu ciuperci Shiitake
Supa Miso cu ciuperci Shiitake este o rețetă japoneză care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, bulion de legume, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, o puteți face. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tofu picant și ciuperci shiitake cu sos miso, Miso glazurat Cod negru pe Baby Bok choy și ciuperci Shiitake, și Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de legume la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ciupercile, reduceți focul la minim și fierbeți 4 minute. Amestecați pasta miso și sosul de soia împreună într-un castron mic; adăugați la bulion împreună cu tofu și continuați să gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă supa în boluri și se acoperă cu ceapa verde pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling

Sauvignon Blanc, Sake și Riesling sunt alegeri excelente pentru supa Miso. Saktromentrum este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Vina Leyda Sauvignon Blanc cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt la gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Se împerechează cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista