Supă Minestrone Consistentă

Supă Minestrone Consistentă
Supa minestrone consistentă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de dafin, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Supă Minestrone Consistentă, Supă Minestrone Consistentă, și Supă Minestrone Consistentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, acoperiți fasolea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 2 ore; adăugați apă pentru a menține fasolea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți fasolea și rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Între timp, într-o altă oală, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
5
Adăugați șalotele, țelina, ceapa, morcovul și feniculul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
țelinățelină
FeniculFenicul
CeapăCeapă
6
Adăugați usturoiul, piperul zdrobit și frunzele de dafin și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se amestecă roșiile și bulionul; se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
BulionBulion
8
Adăugați fasolea și suficient lichid de gătit pentru a subția supa. Aruncați frunzele de dafin; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
FasoleFasole
SupăSupă
9
Într-un castron, aruncați rucola și pătrunjelul cu sucul de lămâie și restul de 1 lingură de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RucolaRucola
PătrunjelPătrunjel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Serviți supa în boluri; deasupra cu salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista