Supă Italiană De Riboletta

Supă Italiană De Riboletta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa Italiană Riboletta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $1.6 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de apă, usturoi, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 88%. Încercați Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistent oricând, Supă De Roșii Italiană, și Supă Italiană De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul, telina si morcovul pana cand ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă frunza de dafin, pătrunjelul, bulionul de pui, apa, roșiile, cimbrul, varza, cartoful și fasolea gătită. Se aduce la foc mic și se gătește aproximativ 40 de minute sau până când fasolea este fragedă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F(1175 grade C). Într-un vas de caserolă de 4 litri, așezați 1/3 din amestec peste fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Stratul 3 din bucățile de pâine învechite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
5
Puneți încă 1/3 din amestecul de supă peste pâine, urmat de restul de 3 felii de pâine. Se acoperă cu restul de 1/3 din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
6
Se presară parmezan și se coace 30-40 de minute, sau până când supa clocotește și brânza este aurie ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista