Supă Germană De Slănină De Cartofi
Rețeta supa Germană de slănină de cartofi ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 50 minute. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de smântână, cartofi roșii, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o supă la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de cartofi cu slănină, Supă De Cartofi Cu Slănină, și Supă de slănină și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală la foc mediu; adăugați ceapă, slănină și frunze de dafin. Gatiti si amestecati amestecul de ceapa pana cand ceapa este aproape limpede, 5 pana la 7 minute.
Se toarnă bulion de pui în oală; adăugați cartofi, făină, maghiran, semințe de chimen, sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă smântâna în supă; gătiți încă 1 până la 2 minute.