Supă Germană De Slănină De Cartofi

Supă Germană De Slănină De Cartofi
Rețeta supa Germană de slănină de cartofi ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 50 minute. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de smântână, cartofi roșii, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o supă la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de cartofi cu slănină, Supă De Cartofi Cu Slănină, și Supă de slănină și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală la foc mediu; adăugați ceapă, slănină și frunze de dafin. Gatiti si amestecati amestecul de ceapa pana cand ceapa este aproape limpede, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
CeapăCeapă
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se toarnă bulion de pui în oală; adăugați cartofi, făină, maghiran, semințe de chimen, sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
MaghiranMaghiran
CartofiCartofi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Se amestecă smântâna în supă; gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SupăSupă

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista