Supă de mere butternut

Supă de mere butternut
Supa de mere cu nucă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 135 de calorii , 2 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți per porție. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sare, unt, cimbru sau, și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de dovleac și mere , Supă de mere și dovleac și Supă de mere și dovlecei .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, gătiți și amestecați ceapa în unt la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Adăugați dovleceii, bulionul, mărul, apa, cimbru și sarea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când dovleceii sunt fragezi. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Într-un blender, procesați supa în loturi până la omogenizare. Întoarceți totul în tigaie; se amestecă smântâna și se încălzește (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. La Marca cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista