Supă De Mazăre Din Africa De Est

Supă De Mazăre Din Africa De Est
Supa de mazăre din Africa de Est ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 1068 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Încercați Curry Din Africa De Est, Est-African Spritz, și Pui Fiert Din Africa De Est pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fram Wines Pinotage cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Fram Vinuri Pinotage
Fram Vinuri Pinotage
Un amestec intrigant de fructe roșii coapte, cu arome de fenicul și mărar pe marginea exterioară a profilului aromei. Gustul este plin de un tanin foarte fin și distinct, adăugând vibrație pentru a echilibra concentrația fructului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista