Supă De Arahide Din Africa De Vest

Supă De Arahide Din Africa De Vest
Supa de arahide din Africa de Vest este o fără gluten și vegan felul principal. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 412 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării africane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, fulgi de ardei, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Arahide Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, ardeiul gras si usturoiul pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile cu sucul lor, bulionul de legume, piperul și fulgii de ardei roșu. Simmer, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați orez în supă și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
3
Când orezul este gătit, amestecați untul de arahide și reveniți la foc mic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Garnisiți cu arahide prăjite tocate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide PrăjiteArahide Prăjite

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Vinăria Good Hope full Berry Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Bunei Speranțe Pinotage de fructe de pădure
Vinăria Bunei Speranțe Pinotage de fructe de pădure
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista