Pam ' s Milk Tart (tartă tradițională sud-africană)

Pam ' s Milk Tart (tartă tradițională sud-africană)
Tarta cu lapte Pam (Tarta tradițională din Africa de Sud) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 1079 calorii, 16g de proteine, și 63G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Dacă aveți ouă, margarină, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Tartă De Lapte Din Africa De Sud-Tradițională, Tort cu strat de tartă cu lapte - tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte, și Tartă Tradițională Cu Mere pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fairview Pinotage cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Culoare: Roșu violet Vibrant.Aromă: arome picante de fructe întunecate.Gust: Clocitor și sărat, cu taninuri coapte și fructe opulente.Cellaring: vinul va continua să se îmbunătățească în următorii câțiva ani.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista