Sunca la cuptor cu șampanie este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 18 porții. Pentru 4,16 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este perfect pentru Anul Nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, șuncă, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Rețete similare includ Sunca La Cuptor Cu Sampanie, Șuncă cu șampanie și glazură de vanilie, și A mai rămas vin sau șampanie? Nicio Problemă! Somn prăjit în tigaie peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie.
Instrucțiuni
1
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1 / 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand glazura este redusa la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc.
5
Ungeți șunca cu glazură; coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când un termometru citește 140 de euro, ungând de două ori cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)