Suc Verde Răcoritor

Suc Verde Răcoritor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați sucul verde răcoritor. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 55 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână țelină, ardei gras, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Suc Verde Răcoritor, Suc Verde Răcoritor, și Suc verde super răcoritor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați legume și fructe la storcător în ordinea listată. Se amestecă sarea în suc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană De Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)1 1/2 Cană De Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții3
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista