Stive de brânză și roșii la grătar

Stive de brânză și roșii la grătar
Brânza la grătar și stivele de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare de mare, chimen măcinat, brânză halloumi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și Coulis de roșii, Stive De Vinete Și Roșii La Grătar, și Stive de vinete, roșii și Feta la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 1 linguriță de ulei, mentă, chimen și un vârf de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
ChimenChimen
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați felii de brânză; aruncați pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grill pitas până când apar semne calde și grătar, aproximativ 1 minut pe fiecare parte; transferați pe placa de servire. Brânză la grătar până când apar urme de grătar și brânza începe să se topească, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Stivați fiecare pita caldă cu felie de roșii și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză La GrătarBrânză La Grătar
BrânzăBrânză
TomateTomate
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Stropiți cu ulei și presărați ușor roșiile cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
* Disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate, magazinele de alimente naturale și piețele grecești.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista