Speedy Skillet Pui Cacciatore
Speedy Skillet Chicken Cacciatore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 659 calorii, 48G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați fidea largă de ou, piept de pui, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Încercați Ușor Tigaie De Pui Cacciatore, Cacciatore de pui cu tigaie pentru Paste, și Rapid Tigaie De Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați unt și rotiți pentru a acoperi tigaia; pui maro, întorcându-se o dată, timp de aproximativ 2 min pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați usturoiul, ciupercile, ardeiul verde și condimentele italiene la tigaie și sotati aproximativ 3 min sau până când ciupercile încep să se rumenească.
Se adauga rosiile si se aduce la fierbere, răzuire până biți maro lipite la tigaie. Aranjați puiul în tigaie într-un singur strat, întorcându-vă pentru a acoperi în sos. Reduceți căldura și fierbeți, întorcând puiul o dată, timp de aproximativ 8 minute sau până când puiul nu mai este roz în interior și sosul este îngroșat.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți tăiței aproximativ 5 min sau până când sunt doar fragede sau conform instrucțiunilor pachetului.
Folosind clești, transferați puiul pe o tăietură. Amestecați smântâna în sos; creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți tăiței între bolurile de servire; feliați puiul și aranjați puiul deasupra tăiței. Se toarna sosul deasupra si se presara cu parmezan Canadian.