Sos Teriyaki

Sos Teriyaki
Sosul Teriyaki ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 344 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei, sos de soia, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki, și Sos Teriyaki pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista