Sos Romesco
Sosul Romesco ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 272 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Un amestec de ardei copți prăjiți, sare kosher, suc de scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Sos Romesco.
Instrucțiuni
Întindeți migdalele într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350, agitând tigaia ocazional, până la auriu, 8 până la 10 minute.
Tăiați crustele din pâine; rezervați pentru o altă utilizare sau aruncați.
Tăiați pâinea în bucăți de 1 inch; ar trebui să aveți aproximativ 3 căni.
Într-un robot de bucătărie, învârtiți nucile până se toacă fin.
Adăugați pâine, busuioc, ardei roșii, pastă de roșii, suc de lămâie, 2 linguri de oțet, coniac (dacă doriți), boia de ardei, usturoi și 1/2 linguriță de sare; învârtiți până se curăță ardeii.
Cu motorul pornit, adăugați treptat 1/3 cană suc de scoică și învârtiți până când este încorporat, apoi adăugați treptat ulei de măsline; procesați până se omogenizează. Gustați și adăugați cayenne și mai multă sare și oțet, dacă doriți. Dacă este mai gros decât se dorește, se învârte în puțin mai mult suc de scoici.
Răzuiește într-un castron.
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute pentru ca aromele să se amestece înainte de servire.