Sos de mic dejun cu afine/rubarbă
Sosul de mic dejun cu afine/rubarbă ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 83 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 56. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, gelatină de zmeură, rubarbă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9%. Vafele cu rubarbă cu sos de rubarbă, prăjitura de iaurt cu rubarbă cu căpșuni și sos de rom cu rubarbă și crumble cu rubarbă și afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, puneți rubarba și zahărul la fiert. Se fierbe 10 minute.
Se ia de pe foc; se adauga umplutura de placinta si se amesteca bine. Se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc si se amesteca cu gelatina. Păstrați sosul în borcane sau recipiente de congelare. Dați la frigider sau congelați până este gata de utilizare.
Serviți cu clătite, vafe, pâine prăjită sau brioșe englezești.