Sos Coreean De Scufundare

Sos Coreean De Scufundare
Rețeta sosului coreean de scufundare este gata în aproximativ 3 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă servește 8. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 14 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână zahăr, semințe de susan măcinate prăjite, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rețetă mahi Mahi la grătar cu soia cu sos coreean, Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt, și Imitator: sos Zax {sos de scufundare pentru pui și cartofi prăjiți} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ceapa și jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista