Somon Ușor De Mărar Cremos Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Somon Ușor De Mărar Cremos Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Această rețetă face 4 porții cu 65 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă $1.06 pe portie se încadrează în bugetul dvs., somonul ușor de mărar cremos cu conținut scăzut de grăsimi ar putea fi un remarcabil fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă pentru a încerca. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână somon, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Cremoasă De Castraveți De Mărar - Conținut Scăzut De Carbohidrați, Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista