Somon fiert cu menta de lamaie Tzatziki este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți coajă de lămâie, vin, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Iarbă braconată și somon de lămâie, Somon Fiert Cu Maioneză De Lămâie, și Fripturi de somon fierte în bulion de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți vinul, apa, frunzele de dafin, pătrunjelul și lămâile feliate într-o tigaie mare adâncă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La Lamaie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați somonul, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a acoperi somonul. Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mic până când peștele este doar gătit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Transferați peștele pe o farfurie, acoperiți-l și răciți-l complet la frigider, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Pentru a servi, curățați pielea de file și răzuiți orice carne brună.
7
Puneți peștele pe o farfurie de servire, garnisiți cu scallion și feliile de lămâie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Coji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Se serveste cu lamaie menta Tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tzatziki
Coji De La Lamaie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Aliniați o strecurătoare cu un prosop de hârtie și puneți strecurătoarea peste un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Puneți iaurtul în filtru și puneți-l la frigider pentru a se scurge și îngroșa timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Semințe și grătar grosier castravetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin
12
Scurgeți-l bine. Într-un castron mediu, amestecați iaurtul îngroșat și uleiul de măsline. Se amestecă castravetele, sucul de lămâie, usturoiul, coaja și menta. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1-1/2 Oz. Gin
1 Portocala, Coaja
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.