Somon De Șampanie Și Fettuccine

Somon De Șampanie Și Fettuccine
Rețeta Champagne Salmon & Fettuccine poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 5,76 USD pe porție. O porție conține 775 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime. Este perfect pentru Anul Nou. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, tarhon, șampanie brută și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 61%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fettuccine cu sos de cremă de șampanie la cuptor cu o singură tigaie cu ulei de trufe, A mai rămas vin sau șampanie? Nicio Problemă! Somn prăjit în tigaie peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, și Somon în sos de șampanie.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți fettuccine conform instrucțiunilor pachetului, adăugând sparanghelul în ultimele 2 minute de gătit; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Într-o tigaie mare, combinați apa, bulionul, 1 cană de șampanie, ceapa, tarhonul și 1/4 linguriță de piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; adăugați fileuri și braconaj, neacoperite, timp de 8-10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Într-o cratiță mică, aduceți la fierbere șampania rămasă, usturoiul, busuiocul, zahărul brun, sarea și piperul rămas; gatiti pana se reduce la 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
șampanieșampanie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Bateți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă peste amestecul de fettuccine; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
6
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Wild Horse Unbridled Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista