Somon de muștar și legume coaceți cu sos de hrean

Somon de muștar și legume coaceți cu sos de hrean
Somon de muștar și legume coaceți cu sos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 60 de fani. Un amestec de oțet de cidru, sfeclă roșie, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rulade de somon fript umplute cu muștar de hrean, Sos De Muștar-Hrean, și Sos Ușor De Hrean-Muștar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Aruncați toate legumele cu uleiul și condimentați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se întinde într-un singur strat pe 2 tăvi de copt (sau 1 tavă foarte mare) și se prăjește timp de 30 de minute.Condimentează somonul și întinde-l peste muștar. În ultimele 10 minute de gătit legumele, adăugați somonul la trays.In un castron mic, se amestecă împreună hrean, crme frache, oțet, mărar și unele condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Serviți somonul cu sosul și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista