Somon cu sos de chutney Curry

Somon cu sos de chutney Curry
Somonul cu sos de chutney Curry durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 4,29 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, bulion de pui, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este un destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Scoici de mare peste praz cu sos de chutney Mango Curry, File de somon fript cu sos de chutney Curry, și Halibut la grătar cu sos Curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, curry-ul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați somon; sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Într-o tigaie mare, gătiți somonul în unt timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați bulionul, chutney-ul și sosul de ardei iute. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3-5 minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista