Somon asiatic simplu
Somonul asiatic simplu este o rețetă asiatică care servește 4. O porție conține 306 calorii, 23 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 3,04 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână fileuri de somon, ceapă verde, sos de salată cu susan și ghimbir și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Somon cu bok choy, sos asiatic și icre de somon, salată asiatică simplă și salată asiatică simplă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 2/3 cană de dressing, ceapa și coriandru.
Adăugați somon; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 30 de minute.
Scurgeți și aruncați marinata.
Puneți somonul într-un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 10 minute. Se unge cu dressingul rămas.
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Stropiți cu suc de tigaie înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.