Somon Ars Cu Scorțișoară Și Pudră De Chili

Somon Ars Cu Scorțișoară Și Pudră De Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul ars cu scorțișoară și pudră de Chili. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 380 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, suficient ulei de canolan pentru a strecura abia tigaia, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somon Chili Prăjit, Somon prăjit cu ardei iute cu Salsa de ardei dulce, și Pudră De Chili.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați complet fileul de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
2
Într-un castron mic amestecați pudra de chile, scorțișoara și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Presărați acest amestec pe ambele părți ale fileului de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
4
Încălziți uleiul de canola și uleiul de susan într-o tigaie din fontă antiaderentă sau bine condimentată. Alegeți o tigaie suficient de mare pentru a evita aburirea peștelui pentru cea mai crocantă piele posibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Când tigaia este foarte fierbinte, dar nu fumează încă, adăugați somonul, cu pielea în jos. Gătiți-l până când pielea este foarte crocantă, maro închis și se eliberează ușor din tigaie, acest lucru ar trebui să dureze 3 până la 4 minute. Nu vă lăsați tentați să verificați sau să mutați peștele în tigaie în acest timp. Veți reuși doar să o faceți să se lipească de tigaie sau, mai rău, să vă stricați pielea frumos crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Veți observa că peștele devine mai deschis la culoare și mai opac. Nu lăsați-l să gătească mai mult de aproximativ 1/4 din drum în acest moment. S-ar putea să vă faceți griji că restul peștelui pare crud, dar sincer acesta este un lucru bun. Odată ce pielea a crocant flip pește, și se fierbe o suplimentare de 2 (poate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
încă câteva minute. Nu-l lăsați să gătească până la capăt. Peștele va continua să gătească după ce părăsește tigaia. Scopul tău este o carne suculentă care absolvă de la un centru rar spre exterior până la o piele crocantă crăpată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Serviți peștele cald sau la temperatura camerei cu un Pinot Noir ușor răcit (da, Pinot Noir... crede-mă). Cina singură nu este o scuză pentru o pereche slabă de vinuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate33
Revista