Picant Touchdown Chili

Picant Touchdown Chili
Spicy Touchdown Chili ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 394 de calorii . Această rețetă servește 12. Pentru 1,48 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită jalapeno murat, ceapă, roșii și fâșii de bacon. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute . Cu un scor de 57% , acest fel de mâncare este bun. Spicy Touchdown Chili , Touchdown Chili și Touchdown Chili sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu 6-8 minute sau până când nu mai devine roz, fărâmizându-se în firimituri; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse
2
Transferați într-un 6-qt. Care gateste incet. Repetați cu cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti, acoperit, la foc mic 4-5 ore.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegas Naveran Brut Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Revista