Shortcakes Cu Rubarbă

Shortcakes Cu Rubarbă
Shortcakes rubarbă ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 518 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 431 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare kosher, rubarbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shortcakes Cu Rubarbă, Shortcakes cu căpșuni și rubarbă, și Shortcakes De Căpșuni-Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați rubarba, zahărul și vinul într-un vas de copt mediu sau o tigaie rezistentă la cuptor.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugațifasole și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Prăjiți până când rubarba este foarte fragedăși sucurile sunt siropoase, 30-40 de minute,în funcție de grosimea tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
4
Letcool. Aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
1
Preîncălziți cuptorul 375 F.
2
Bateți făina de tort,praful de copt, zahărul, sarea și 1 cană de făină universală într-un castron mediu de combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați 1 1/2 cană de cremă; amestecați ușor doar până când aluatul se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Transferați aluatul pe o suprafață ușor înflorită și formați-l într-un dreptunghi de 9x6" cu o grosime de aproximativ 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Tăiați aluatul pe jumătate pe lungime,apoi tăiați transversal de 3 ori pentru a forma8 biscuiți dreptunghiulari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
Aranjați biscuiții pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, distanțând 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Perii și părțile laterale ale biscuiților cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8
Coacepână se rumenesc, 18-20 de minute.
9
Transferla un suport de sârmă; lăsați să se răcească (biscuiții pot fi serviți la cald sau la temperatura camerei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Bateți restul de 1 1/2 căni de cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Splitbiscuits și perie tăiate părți cu restul de unt topit. Umpleți biscuiții cu prăjitrubarb și serviți cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Faceți înainte: se poate face umplutura de rubarbă cu 5 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
12
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.Reîncălziți ușor înainte de servire. Biscuiții potsă fie făcut cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
13
Lăsați să se răcească completși depozitați etanș la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista