Sandvișurile cu ouă vietnameze este un fel principal fără lactate. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine, 41 g de grăsimi și un total de 671 de calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de morcov, castraveți persan, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 55%. Sandvișurile vietnameze, sandvișurile vietnameze cu pui și sandvișurile vietnameze cu carne de porc la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Înfășurați fiecare rulou în folie și coaceți până când devine crocant pe exterior, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kaiser Rulouri, Despicat
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Între timp, aruncați morcovul, castraveții, oțetul și 2 lingurițe de sos de pește într-un castron; dați deoparte, amestecând din când în când, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1-1/2 Oz. Gin
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Combinați maioneza, Sriracha și restul de 1 linguriță de sos de pește într-un castron mic. Bateți ouăle într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sriracha
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Desfaceți rulourile; întindeți chiflele de jos cu amestecul de maioneză și acoperiți cu pateul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle Albe
Pate
5
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați ouăle și gătiți, amestecând, până când se fixează, aproximativ 3 minute; împărțiți între role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați busuioc și salata de morcovi și castraveți la sandvișuri și stropiți cu puțin amestecul de oțet din castronul de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Serviți cu chipsuri de cartofi; stropiți chipsurile cu oțet și stropiți cu Sriracha.
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncărurile asiatice depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "