Salsa în stil restaurant mexican autentic

Salsa în stil restaurant mexican autentic
Salsanul în stil restaurant mexican autentic este un aperitiv care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 174 de calorii . Pentru 2,12 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de roșii conservate, ardei jalapeno murați, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93% , ceea ce este uimitor. Rețetele similare includ salsa autentică în stil restaurant , salsa mexicană autentică și salsa (mexican autentic) .

Instrucțiuni

1
Amestecați roșiile zdrobite, ardeii jalapeno cu sucul, frunzele de coriandru, sarea și pudra de usturoi într-un blender până la omogenizare. Dați la frigider 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. La Marca cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista