Salsa simplă picantă

Salsa simplă picantă
Salsa picantă simplă ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Acest aperitiv are 73 de calorii , 4 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 52 de cenți per porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mexican. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, ardei serrano, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 74% , acest fel de mâncare este destul de bun. Cartofi dulci picanți la grătar cu salsa de avocado și cârnați de curcan {fără gluten + super simplă} , salsa picant și salsa chipotle și salsa simplă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert. Faceți câteva găuri în ardeii jalapeno și serrano și aruncați în apă clocotită. Reduceți căldura la mediu și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgere.
3
Tăiați tulpinile ardeiului și puneți-le într-un robot de bucătărie cu roșii tăiate cubulețe și sucul acestora, ceapa și usturoiul. Pulsați de mai multe ori până la textura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Transferați într-un bol de servire și amestecați cu sare. Dacă doriți, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l la frigider 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Papet del Mas Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Brut
Papet del Mas Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare, limpede. Senzatia gustativa in gura este foarte placuta, usoara si bine echilibrata, senzatie proaspata si foarte vesela, persistenta buna, cu note de fructe si flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista