Salsa de roșii prăjite II
Roaste Tomato Salsan II ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și rețeta de 30 de ani pe care o căutați. Acest aperitiv are 28 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 5. Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Dacă aveți la îndemână sos de chile, sos de ardei, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salsa de Molcajete (Salsa de roșii prăjite și verde chile) , Salsa de roșii prăjite (Salsan Asada) și Mușchiu de vită friptă cu salsa de roșii prăjite .
Instrucțiuni
Pe o tavă medie de copt, aranjați roșiile, usturoiul și ceapa.
Puneți sub broiler. Verificați frecvent, încălziți 15 minute sau până când legumele sunt carbonizate.
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca aproximativ 10 minute.
Pune legumele carbonizate într-un blender sau robot de bucătărie cu apă și amestecă până se omogenizează. Se amestecă piper negru măcinat, sos de ardei iute, sare și sos de ardei iute. Dați amestecul la rece până la servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Gosset Celebris Extra Brut rosé. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Acest cuvee este conceput pentru a atrage cele mai exigente palate și, în general, oricui caută o notă de romantism la aperitiv. Prospețimea sa, cu note de fructe roșii (căpșuni, zmeură și coacăze roșii), oferă o senzație fină, confortabilă, care persistă cu note de grapefruit roz. Această șampanie poate fi servită ca acompaniament la mâncăruri alese cu grijă, cum ar fi somonul, un gazpacho cu căpșuni și roșii. cu busuioc, sau panfriedscampi.