Salsa de Crăciun Caliente

Salsa de Crăciun Caliente
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mexicană. Încercați să faceți acasă Salsan de Crăciun Caliente. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 8 și costă 54 de cenți per porție . O porție conține 33 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Un amestec de ceapă, coriandru, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Crăciun . Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa proaspătă cu rodii de Crăciun , Ciocolată caldă în stil columbian (Chocolate Caliente) și Ciocolată caldă în stil columbian (Chocolate Caliente) .

Instrucțiuni

1
Combinați tomatele, roșiile, ceapa, ardeii jalapeno, cactusul, usturoiul, coriandru, sucul de lămâie, sare și piper într-un castron; se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
TomatillosTomatillos
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Roséul Gosset Celebris Extra Brut cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Acest cuvee este conceput pentru a atrage cele mai exigente palate și, în general, oricui caută o notă de romantism la aperitiv. Prospețimea sa, cu note de fructe roșii (căpșuni, zmeură și coacăze roșii), oferă o senzație fină, confortabilă, care persistă cu note de grapefruit roz. Această șampanie poate fi servită ca acompaniament la mâncăruri alese cu grijă, cum ar fi somonul, un gazpacho cu căpșuni și roșii. cu busuioc, sau panfriedscampi.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista