Salată Thailandeză De Curry Roșu Mahi Mahi

Salată Thailandeză De Curry Roșu Mahi Mahi
Salata Thai Curry roșu Mahi Mahi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,59 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de salată boston, ardei gras, pastă de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Casa de oras chips-uri de paine cu paine de paine cu Curry Aioli, Fripturi Mahi Mahi cu sos de Mango și cuscus Curry, și Mahi Mahi Coapte În Stil Thailandez – 4 Puncte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la înălțime. Aliniați o tigaie pentru broiler cu folie și ușor ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Degresați 2 linguri smântână din partea de sus a laptelui de nucă de cocos (rezervați laptele pentru a aromatiza orezul ca garnitură, dacă doriți). Prăjiți crema de nucă de cocos într-o tigaie mică la foc mediu până când este lucioasă, aproximativ 2 minute. Se amestecă pasta de curry și se gătește până se parfumează, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Întindeți amestecul peste pește în tigaia pentru broiler; se fierbe până se rumenesc și tocmai se fierbe, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Tăiați peștele în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Bateți sucul de lămâie, zahărul, 2 linguri de apă și sosul de pește într-un bol până când zahărul se dizolvă. Se amestecă sosul de chili și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Aranjați salata verde, năsturelul, castravetele, scallions, piper, ierburi, nuci și pene de var cu 4 bucăți de pește pe un platou; stropiți cu pansamentul de salată thailandeză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Pană De VarPană De Var
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
7
Fotografie de Antonis Achiellos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista