Salată de ton și ridiche cu vinegretă de lămâie
Salata de Tunan și ridiche cu vinaigretă de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,36 USD pe porție. O porție conține 401 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton, salată bibb, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Încercați Tunan ars și salată de ridiche cu pansament Wasabi, Ton ars cu salată de ridiche și pansament Wasabi, și Ton ars cu vinetă de roșii-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Presărați 1/4 linguriță fiecare de sare și piper peste ton. Gatiti pestele timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat pe gustul dvs., cu 2 până la 3 minute mai mult pentru mediu rar.
Transferați tonul pe o placă de sculptură.
Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați împreună sucul de lămâie, usturoiul și restul de 1/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Adăugați restul de 6 linguri de ulei încet, amestecând.
Tăiați tonul în felii groase de 1/2 inch. Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați salata verde și ridichile și aruncați cu toate, cu excepția a 2 linguri de vinetă.
Pune salata pe farfurii. Acoperiți cu feliile de ton și stropiți deasupra vinaigreta rămasă.
Variație: înlocuiți două cutii de șase uncii de ton conservat scurs pentru tonul proaspăt. Săriți complet Pasul 1 și adăugați conservele de ton scurse împreună cu salata verde și ridichile.
Recomandare de vin: Pinot noir funcționează frumos cu pește cărnos, cum ar fi somonul, peștele-spadă și mai ales tonul. Pentru această salată, turnați unul dintre numeroasele exemple excelente din Oregon, unde pinot noirs au arome strălucitoare de zmeură și o crocantă răcoritoare și plină de viață.