Salată de spanac cu sos de Curry

Salată de spanac cu sos de Curry
Salata de spanac cu dressing Curry este o fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,48 USD pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, muștar dijon, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de Quinoa și mere cu sos de Curry, sos cremos de salată curry pentru bucătărie de pui, și Salată De Mango Și Roșii Cu Sos De Curry De Busuioc.

Instrucțiuni

1
Pe două farfurii de salată, aranjați spanacul, segmentele de portocale, ceapa și afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2
Se presară cu nuci pecan. Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Stropiți peste salate.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Maison Noir Knock on Wood Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Revista