Salată de sfeclă roșie, brânză de capră și tarhon
Salata de sfeclă roșie, brânză de capră și tarhon necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă roșie, oțet de vin, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de brânză de capră și sfeclă roșie, Salată de sfeclă roșie și mango cu brânză moale de capră, și Salată de sfeclă roșie cu dungi de bomboane cu nuci pecan confiate cu arțar și brânză de capră.
Instrucțiuni
Spălați sfecla roșie și puneți-le într-o tigaie cu apă sărată cu oțetul de vin alb. Se fierbe timp de 30-40 de minute sau până se înmoaie - atunci când este înțepat cu o frigăruie, nu trebuie să existe rezistență.
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi curățați - purtați o pereche de mănuși de spălat pentru a împiedica mâinile să devină roz.
Tăiați fiecare sfeclă roșie în jumătate și apoi în pene și aranjați pe un platou mare.
Stropiți sfecla caldă cu jumătate din oțetul balsamic și jumătate din uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. 3 chiar înainte de servire, rupeți brânza de capră în bucăți peste sfeclă roșie și presărați tarhonul, năsturelul și oțetul și uleiul rămas.