Salată de sfeclă roșie, brânză de capră și tarhon

Salată de sfeclă roșie, brânză de capră și tarhon
Salata de sfeclă roșie, brânză de capră și tarhon necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă roșie, oțet de vin, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de brânză de capră și sfeclă roșie, Salată de sfeclă roșie și mango cu brânză moale de capră, și Salată de sfeclă roșie cu dungi de bomboane cu nuci pecan confiate cu arțar și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Spălați sfecla roșie și puneți-le într-o tigaie cu apă sărată cu oțetul de vin alb. Se fierbe timp de 30-40 de minute sau până se înmoaie - atunci când este înțepat cu o frigăruie, nu trebuie să existe rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi curățați - purtați o pereche de mănuși de spălat pentru a împiedica mâinile să devină roz.
3
Tăiați fiecare sfeclă roșie în jumătate și apoi în pene și aranjați pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
4
Stropiți sfecla caldă cu jumătate din oțetul balsamic și jumătate din uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. 3 chiar înainte de servire, rupeți brânza de capră în bucăți peste sfeclă roșie și presărați tarhonul, năsturelul și oțetul și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista