Salată De Roșii Cu Fasole De Unt
Salata de roșii cu fasole de unt este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 149 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de dovlecei de vară, dovlecei, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este destul de bun. Încearcă Salată de fasole și roșii cu unt, Salată de fasole și roșii cu unt, și Salată de roșii cu fasole și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați fasolea, roșiile, ceapa, dovleceii galbeni, dovleceii și coriandru. Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru pansament.
Stropiți peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți până la servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.